Flow: intuïtief associëren

Als schrijver word je overvallen: midden in het vloeiend uitwerken van je thema, schiet je uit je flow. Geen inspiratie! Dat komt doordat je te veel gaat zitten denken, redeneren, tobben… je zit vanuit de verkeerde hersenhelft te werken. Een kop koffie gaan zetten helpt om weer terug te vallen in je creatieve schrijfproces. Het kan ook helpen je fantasie de vrije loop te geven. Immers alles wat dat oplevert, kun je altijd (deels) schrappen. Schrijven is sowieso vooral “schrappen”. Herman Brusselmans is koning associatief schrijven. Hij wekt de indruk weinig daarvan te schrappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s