Flow: orde volgen

Het gaat erom dat je schrijfproductie op gang komt en blijft…dat je in je flow blijft. Creativiteit kun je afdwingen: door een orde uit te zetten. Een verhaal verloopt chronologisch, dan weet je altijd wat je na een bepaalde scène gaat opschrijven. Je kunt jezelf opleggen dat je vier voorvallen gaat geven, of vijf…dat is ook een orde. Je kunt een alfabetische volgorde volgen. Je kunt elk familielid zijn versie laten vertellen. Je kunt per hoofdstuk één paragraaf wijden aan de verbouwing van … Je denken houdt je creativiteit op de rails.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s