Lezen: andere tijden

De lezers tot 20 jaar kunnen zich geen leven voorstellen zonder smartphone met Instagram en WhatsApp. Dat apparaat heeft de communicatie tussen mensen ingrijpend gewijzigd, kun je wel zeggen. En het wordt nooit meer zoals voorheen en het is onvoorspelbaar waar het naartoe gaat. Zo zijn meer zaken die het dagelijks leven ingrijpend hebben gewijzigd. Stel u eens een wereld voor zonder computer, voorbehoedsmiddelen, elektrische straatverlichting, stromend water (douche), riolering, tondeuse, antibiotica, tandpasta, met paardentram, …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s