Flow: nieuwe druk

Wanneer de verkoop goed gaat, wordt er een extra oplage gedrukt. Een 2e en 3e oplage zijn precies dezelfde, op de komma.

Of er kan worden gedacht aan een nieuwe druk. Een nieuwe druk krijgt een nieuw ISBN. Een andere kaft, vaak melding van oplage-aantallen, recensies op achterflap…. Van bepaalde romans hebben de schrijvers in een volgende druk scènes en plotwendingen aangepast. Het is net als met een schilderij…als je de schilder de kans biedt, blijft hij dingetjes veranderen, die niet altijd verbeteringen zijn. Laten we eerlijk zijn: een kunstwerk is nooit af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s